Loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsprogramma


Beste klant, 

Al meer dan 30 jaar geven wij bij Salco elke dag het beste van onszelf om u een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan bouwmaterialen, een vlotte en persoonlijke service en een schat aan expertise te bieden. En weet u wat het mooie is? We doen dit niet alleen vóór u, maar ook dankzij u! 
Dankzij uw jarenlange vertrouwen in onze service kunnen we doen wat we graag doen: timmeren aan de bouwmarkt om deze niet alleen te behouden maar ook te versterken!

Om u te bedanken voor deze waardevolle samenwerking, lanceren we graag ook dit jaar ons loyaliteitsprogramma. Het gaat om een spaarsysteem waarbij u aan de hand van aankopen bij Salco punten kan verzamelen die u begin volgend jaar kan omruilen voor een exclusief cadeau of producten van onze deelnemende leveranciers.
 

 

Is uw interesse geprikkeld? Mooi zo! De exacte inhoud van de cadeaus blijft voorlopig een verrassing, al lichten we graag een tipje van de sluier op. Wie 30 punten verzamelt, kan zich de trotse eigenaar noemen van een van de 200 exclusieve horloges van designer Ronald Steffen

Zin gekregen om deel te nemen? Zo gaat u te werk:

Stap 1: ontdek het volledige reglement en informatie rond het puntensysteem in de bijlage.
 
Stap 2: stuur het bijgevoegde document vóór 01/02/2018 ingevuld door naar marketing@salco.eu en ontvang gratis uw eerste punt!
 
Stap 3: verzamel voor 31/01/2019 uw punten en geniet van een van onze mooie cadeaus!
 

   
 

Wij kijken alvast uit naar onze verdere samenwerking!

Met vriendelijke groet, 

Erwin Takx 
Commercieel directeur
  

 

Bedankt om samen met ons te bouwen aan de bouwmarkt van morgen!
 

Salco Professional