Dag van de afwerking

Algimouss, een frisse look voor uw woning 


Dit Franse merk is specialist in de ontwikkeling van chemische producten die de verspreiding van parasitaire planten tegengaan en bouwmaterialen beschermen om hun levensduur te verlengen. De producten zijn ideaal voor een grondige reiniging en bescherming van uw daken, paden en gevels, dit alles uiteraard met respect voor het milieu. 


 

 

Aguaplast, geef uw muren een nieuw leven


De jongste telg in de Salcofamilie is ongetwijfeld Aguaplast. Sinds augustus verwierven deze superhandige fillers hun plekje in het gamma. Aguaplast heeft een uiteenlopend aanbod voor verschillende muurproblemen zoals barsten, oneffenheden, vochtige plekken, … Betonherstellingen en voorbereidingen voor schilderwerk waren nog nooit zo makkelijk. 


 

TAB, verlicht letterlijk en figuurlijk uw werk en uw budget

De voordelen van LED verlichting zijn eindeloos: het is duurzaam, energiezuinig, heeft een lange levensduur en lage onderhoudskosten. TAB Professional Lighting richt zich, als specialist in LED werkverlichting enkel op de professionele gebruiker en hierbij staat aandacht voor kwaliteit centraal.

 

Een van de paradepaardjes van TAB  is de TAB87090. Deze oplaadbare kolom werklamp is makkelijk snoerloos op te stellen dankzij zijn uitklapbare driepoot. U plaatst hem waar u hem nodig heeft en de TAB87090 zorgt voor 360° egaal licht. Hoe lang hij meegaat? Dankzij zijn twee mogelijke standen kiest u dat zelf, op volle capaciteit (3600 Lm) verlicht hij 8u lang uw werk, op 50% (1800 Lm) doet hij dit 16u.

 


Parfait’Liss, pleisterwerk zo glad als een biljartlaken


Bent U op zoek naar een werkinstrument voor het gladstrijken van naden in grote gebieden, met hoge snelheid, zonder verlies van pleisterwerk en zonder te schuren?  Dan heeft U met de Parfait’Liss het perfecte gereedschap in handen.   Met zijn speciaal ontworpen design en afgerond “Bi-flex” mes is dit uniek pleistermes uiterst makkelijk te hanteren en bespaart U de nodige kracht en tijd.