Loyalty 2022

Beste klant, 

 

Kent u dat beloftevolle gevoel dat januari met zich meebrengt? Wij bij Salco vinden het heerlijk om te dromen over nieuwe projecten en innovatieve plannen te maken voor het nieuwe jaar. Onze voornaamste drijfveer hierbij? Simpel, onze trouwe klanten een nog betere service bieden.

Als we terugblikken op het voorbije jaar beseffen we immers maar al te goed dat we onze handjes mogen dichtknijpen met klanten zoals u. Uw vertrouwen geeft ons elke dag de energie om met een brede glimlach op zoek te gaan naar de beste snufjes, leukste merken en laatste vernieuwingen in de bouwsector. Om u hiervoor te bedanken, hebben we ook dit jaar een loyaliteitsprogramma op poten gezet. 

Wat dit exact betekent? Met dit programma kan u aan de hand van aankopen bij Salco punten opsparen die u vanaf 1/2/2023 kan inruilen voor mooie geschenken of producten van onze deelnemende merken. Wat we jullie juist schenken, dat verklappen we nog niet. Het verrassingseffect is het halve plezier, toch?

Wilt u ook deelnemen? Mooi zo, dat kan met de volgende stapjes.

Stap 1: neem een kijkje naar het reglement en ontdek alle informatie rond het puntensysteem.

Stap 2: stuur het inschrijvingsformulier vóór 01/02/2022 ingevuld door naar marketing@salco.eu. Zo ontvangt u meteen uw eerste punt. 

Stap 3: verzamel voor 31/01/2023 zoveel mogelijk punten en geniet daarna van onze geschenken. 

Houd zeker ook onze nieuwsbrieven goed in het oog. Dit jaar zullen er maar liefst 20 fantastische merken deelnemen, met elk hun innovatieve producten en mooie acties. Wij kijken alvast uit naar een heerlijk bouwjaar boordevol inspiratie, fijne relaties en bouwplezier.

Tot snel! 

 

Met vriendelijke groet, 

Erwin Takx

 loyalty