Salco op DIY PRO & Garden

5 en 6 september was het zover: onze allereerste deelname aan de DIY Pro & Garden en wat was dit meteen een gigantisch succes!

Deze tweejaarlijkse vakbeurs in Kortrijk is gericht op de vakhandel, doe-het-zelf-zaken en tuincentra en maakt er zijn missie van om de bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en tendenzen in het vakgebied. We moeten u vast niet vertellen dat dit net is wat wij graag doen en we hebben dan ook met volle teugen genoten van de fijne gesprekken en nieuwe contacten die we konden leggen. Als kers op de taart  verraste niemand minder dan voetballegende Jean-Marie Pfaff ons met een bezoekje op de eerste dag.

Zoals u van ons gewoon bent, wilden we onze bezoekers ook niet met lege handen laten vertrekken. 

Daarom werd iedere bezoeker getrakteerd op een Salco goodiebag en verlootten we bovendien nog 3 mooie cadeaus. Wat deze waren en wie de gelukkigen waren? We vertellen het u graag! Jess Windels van Pierre & Sol in Tournai  en Youtha Eysackers van Sealshop in Grobbendonk gingen allebei naar huis met een waardebon van € 375 en Piet Minja van Verhelst & Cie te Oudenburg werd de gelukkige winnaar  van een gevulde gereedschapstas CLC. Tot slot hadden ook wij het gevoel om als winnaars naar huis te gaan, want wat een heerlijke energie krijgen wij van een event zoals dit!