Install day 13/10/2023

Salco, innovatie en kwaliteit staan centraal 

Bij Salco zijn we ervan overtuigd dat kwalitatief hoogstaand gereedschap een belangrijke rol speelt bij het vlot en veilig uitvoeren van bouwwerken.  Een van onze doelstellingen is dan ook om onze klanten steeds de nieuwste ontwikkelingen aan te kunnen bieden en samenwerkingen aan te gaan met nieuwe innovatieve en kwaliteitsvolle merken.  Kom ontdekken welke unieke producten wij recent op de markt brachten/er recent uit de bus kwamen.


Sola precisie door passie

De producten van SOLA onderscheiden zich door een consistente eenvoud, efficiëntie en precisie.   

Waarden die je ook terugziet in hun uitgebreide assortiment digitale meetapparaten, waaronder digitale waterpassen, hellings- en hoekmeters, digitale meetbanden en laser-afstandsmeters.   Deze apparaten kunnen uiterst makkelijk via bluetooth verbinden met de compatibele SOLA Measures-app.  Zo kunnen meetwaarden, foto’s of bouwtekeningen direct worden gedimensioneerd en kunnen meetresultaten worden opgeslagen, beheerd en gedeeld.  U hoort het al, de digitale meetinstrumenten mogen niet ontbreken in de koffer van de vakman.


Small things matter

CELO fixings is een merk dat zich toelegt op het ontwerp en de productie van zeer nauwkeurige bevestigingsoplossingen voor de industrie en de bouw.   Hun welgekende slogan geeft al veel prijs over waarden die ze hoog in het vaandel dragen.   Uw werk vergemakkelijken maken door knowhow, innovatie en producten van gegarandeerde kwaliteit, waardoor de kosten en tijd van uw installatie drastisch verminderd wordt.  Daarnaast zijn ze continue bezig met het creëren van nieuwe ideeën en het verbeteren van hun bestaande assortiment waardoor U kan rekenen op unieke oplossingen voor al uw projecten.