Winkelpresentatie

Artikelpresentatie is één van de belangrijkste stappen binnen het verkoopproces. Een goede plaatsing en productgroepering zorgt voor een directe verhoging van de winst en de omzet van uw zaak.

- Marketing-goeroe Philip Kotler

 

Winkelpresentatie Salco

Niet alleen producten...

Salco denkt mee met haar klanten. Zij helpt de klant bij zijn keuze wat betreft de samenstelling van het assortiment dat hij wenst ter beschikking te stellen in zijn winkel. Daarnaast zorgt Salco voor de presentatie in de winkel en de nodige informatieve achtergrond zodat de handelaar op zijn beurt een goede service kan bieden aan zijn klanten.

... ook een aangepaste presentatie

Goed aangepaste rekken geven alle producten netjes een optimale plaats. Naast onze eigen presentaties kunnen we de handelaar ook presentaties van onze leveranciers aanbieden.

Standaard werd een aantal artikelpresentaties op poten gezet, waarbij rekening gehouden werd met productgroepen of merken. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden.

​Elke winkel heeft zijn unieke eigenschappen en klanten. Daarom kijken onze vertegenwoordigers graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden in uw winkel en stellen dan een gepersonaliseerde artikelpresentatie samen.

Ze zijn er om u te helpen!