Loyalty 2024

Beste klant,

Wat denkt u dat Salco verkoopt? Vijzen? Boren? Af en toe een kruiwagen? Ja, dat ook allemaal, maar als u het ons vraagt, zijn dat niet de producten waarmee we ons onderscheiden. Waar wij elke ochtend vol enthousiasme voor uit ons bed komen is onze service op maat en die krijgt u helemaal gratis, en niet alleen op Black Friday.

Uiteraard zijn we zeker ook gepassioneerd door de fantastische merken die we verdelen, maar we vinden het vooral heerlijk dat we kunnen meeschrijven aan uw verhaal. Wij doen niets liever dan onze uitgebreide markt- en productkennis in te zetten om u te adviseren bij het inrichten van uw winkel.

We willen daarom ook in 2024 alles uit de kast halen om u te verwennen met de mooiste merken en fijnste acties en hiervan is loyaltyprogramma een belangrijk onderdeel. Met dit programma kan u aan de hand van aankopen bij Salco punten opsparen.

 

Wat u met deze punten kan doen? Dat blijft nog even een verrassing. Wel kunnen we u verklappen dat de punten vanaf 10/2/2025 in te wisselen zullen zijn voor mooie geschenken of producten van onze deelnemende merken. Beloofd, het zal de moeite zijn!


Zo gaat u te werk:

Stap 1: Ontdek de details over het puntensysteem in het reglement.

 

Stap 2: Schrijf u vóór 28/01/2024 in via onderstaande link en ontvang meteen uw eerste punt.

Tekstvak: Ja, ik doe mee

 

Stap 3: Spaar tot 31/1/2025 zo veel mogelijk punten en geniet daarna van een mooi cadeau!

 

Wij kijken er alvast enorm naar uit om u te verwennen met heel wat interessante innovatieve producten en mooie promoties. Benieuwd? Hou dan zeker uw mailbox goed in het oog, want elk kwartaal sturen we u een nieuwsbrief met absolute toppers.

Hopelijk tot snel, want wij zijn alvast nieuwsgierig naar het nieuwe hoofdstuk in uw verhaal.

Met vriendelijke groet,

Erwin Takx 
Commercieel directeur