Jung, handgereedschap

Handgereedschappen Jung

Sinds 1862

Sinds de oprichting in 1862 door Peter Hermann Jung, staat “Jung” synoniem voor het beste gereedschap “made in Germany”. Het bedrijf produceert sinds 1876 de truwelen Jung die ondertsussen legendarisch zijn geworden. Vanaf 1911 werd “Henkelmann” toegevoegd. Dit logo staat symbool voor een uitzonderlijke kwaliteit. Al generaties lang, mede dankzij een gerichte optimalisatie, werd, wordt en zal het gereedschap steeds bekend staan als absolute standaard in professionele kwaliteit - En dat wereldwijd!Kwaliteit tot in het kleinste detail

Jung-Henkelmann biedt u truwelen aan, geschikt voor vele toepassingsgebieden. Elk gereedschap voldoet aan de specifieke eisen van elk gebied, rekening houdend met economische, technische en geografische kenmerken. Alle gereedschappen zijn originele Henkelmann-producten “made in Germany”. Het bedrijf produceert haar producten volgnes de DIN-normen in zijn eigen productiehallen met de beste materialen en controleert ze stuk voor stuk. Enkel producten - die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit - mogen de Europese stempel van de bouw dragen. Alle Jung-gereedschappen vallen onder fabrieksgarantie voor gebreken zonder tijdslimiet.

Geen enkel ander truweel kan beroep doen op een productie-kwaliteit zo goed als die van de truwelen van Jung. Het draait allemaal om de finale details. Jung-Henkelmann kent perfect de “kritische details” die inherent zijn aan de vervaardiging van truwelen - met als resultaat dat de truwelen Jung-Henkelmann vele voordelen hebben. Valuta Jung-Henkelmann: Kwaliteit tot in het kleinste detail!
Probeer het zelf!