Bezoek on op de Roof Day - Dag van de afwerking

Salco, innovatie en kwaliteit staan centraal 

Bij Salco zijn we ervan overtuigd dat kwalitatief hoogstaand gereedschap een belangrijke rol speelt bij het vlot en veilig uitvoeren van bouwwerken.  Een van onze doelstellingen is dan ook om onze klanten steeds de nieuwste ontwikkelingen aan te kunnen bieden en samenwerkingen aan te gaan met nieuwe innovatieve en kwaliteitsvolle merken.  Kom ontdekken welke unieke producten wij recent op de markt brachten/er recent uit de bus kwamen.


Gereedschap om op te vertrouwen

“Wie voor Hultafors kiest, krijgt gereedschap dat de best mogelijke functionaliteit, precisie en kwaliteit biedt”,  claimt Hultafors en daar zijn wij het helemaal mee eens. Al 140 jaar focust dit topmerk zich op de ontwikkeling  en productie van betrouwbare handgereedschappen voor meten, markeren, snijden, slaan, nivelleren, wrikken en slopen.

 

Schroeven voor de vakman

Dynaplus is het neusje van de zalm voor professionele schroeven.  Wat deze schroeven zo speciaal maakt? Simpel: dankzij hun slimme design zijn ze echte winnaars wat betreft snelheid, kracht en flexibiliteit. Zo zorgt hun unieke schroefdraad in combinatie met een transparant smeermiddel ervoor dat u de schroeven superlicht kan indraaien.  Zo kunnen er veel meer schroeven per acculading verwerkt worden. Hun scherpe punt garandeert op zijn beurt een vliegen vlugge start, terwijl een uitgekiend harding proces en het gebruik van gehard koolstofstaal zowel voor kracht als voor flexibiliteit zorgen.   Het mag dus duidelijk zijn dat voor Dynaplus het gebruiksgemak van de vakman centraal staat.

 

Jouanel, maker van oplossingen!

Wie Jounel zegt, weet dat ze als sinds 1948 gekend staan voor het ontwerpen en produceren van machines en handgereedschap voor professionals die fijn plaatwerk verwerken in de verschillende toepassingen van de bouw, isolatie en ventilatie.   Op hun kwalitatief gereedschap kan U rekenen om elke klus te klaren bij dakbedekking, gevelbekleding, ventilatie en vele andere domeinen.

 

EPDM producten voor dak, gevel en goot.

Het merk Pandser staat garant voor een hoogwaardige productlijn voor de dichting van daken, gevels en goten. Daarnaast bieden ze ook oplossingen voor verschillende water- en luchtdichtingsproblemen rondom woningen en andere panden.  De producten van Pandser voorkomen lekkage en regeninval bij (zware) neerslag. Tevens worden kieren luchtdicht afgesloten, wat extra isolerend en energiebesparend werkt.  Tijdens de ontwikkeling van onze producten wordt veel aandacht geschonken aan gebruiksgemak, wat resulteert in een eenvoudige en snelle verwerking op de werf. 


Bezoek ons op de Roof Day - Dag van de afwerking op 17/10/2023 en 20/10/2023