Samenwerking met Berdal breidt verder uit

Beste relatie,

 

Met enthousiasme kondigen we de samenwerking met Berdal aan. Al 15 jaar zijn wij de toegewijde distributeur van de emmers en kuipen van Gripline, één van de merken van Berdal. Vanaf 2024 gaan we de distributie van hun producten uitbreiden.

 

Berdal is Europees leider op het gebied van hoogwaardige, duurzame en innovatieve kunststof- en rubberproducten voor bouwprofessionals. Het portfolio van de producent en leverancier bestaat uit de sterke merken: Gripline, Pandser, Konvox en FENTO. Ieder merk heeft een breed en diep assortiment.

 

Als partner van groothandels en retailketens denken en kijken ze graag mee met hoe zij de producten duurzamer, succesvoller en winstgevender aan jullie kunnen aanbieden.


De merken van Berdal

Als overkoepelende organisatie verbindt Berdal de merken Gripline, Pandser, Konvox en FENTO:
Bij Gripline staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Ze produceren en leveren bouwemmers, kuipen, bakken, kniebeschermers en rubberproducten voor de bouwsector.
Pandser biedt professionals alle benodigdheden voor de dichting van daken, gevels en vloeren. Ze leveren materialen en gereedschappen voor de voorbereiding, uitvoering en afwerking van elk project.
Konvox levert slimme kwaliteitsproducten voor ladingenzekering en bescherming op de werkplek.
FENTO ontwikkelt hoogwaardige knie-beschermers in samenwerking met fysiotherapeuten. De perfecte pasvorm en gebalanceerde drukverdeling zorgen voor een goede werkhouding en voorkomen zo knie- en rugklachten.De verkoopteams van Berdal en Salco zullen intensief samenwerken en periodiek gezamenlijke bezoeken afleggen en activiteiten initiëren om zo onze dienstverlening aan u verder te optimaliseren.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Zij staan u graag te woord!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Erwin Takx

Commercieel directeur Salco