Onze nieuwste partners !!!

QUALITY LADDERS BUILT BY SPECIALISTS


       


DAS LADDERS ontwikkelt, produceert en commercialiseert aluminium ladders, trapladders en steigers voor professioneel en semi-professioneel gebruik.
De DAS-felsverbinding® is uw garantie op een sterke, duurzame en perfect afgewerkte ladder!
Al sinds 1975 wordt deze techniek door DAS Ladders toegepast en vandaag de dag is elk product uit eigen huis gefelst.
Het resultaat zijn sterke en duurzame klimmaterialen met een mooie afwerking.
Dit in tegenstelling tot het gebruik van popnagels die loskomen of lasnaden die de sterkte van
aluminium tot 65 % verminderen.
Deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Zowel intern als in samenwerking met AIB Vinçotte worden de nodige testen uitgevoerd.
Meer nog, DAS Ladders is de enige Belgische producent die de KOMO-klimkeuring op trapladders en ladders wist te behalen.
Maar wat ons, of liever onze producten, vooral onderscheidt is het gevoel dat u krijgt als u op een ladder van DAS Ladders klimt.
Het gevoel op een stabiele en veilige ladder te staan. Kortom een goed gevoel. Gebruik een product van DAS Ladders en overtuig uzelf!

Naast het partnership met DAS ladders, hebben wij ook het Harpun dealership voor de Benelux
binnengehaald. Reeds 25 jaar ontwikkelt en produceert Harpun A/S hoogwaardige
kunststofproducten voor gebruik in de bouwsector en de industrie.
Alle producten zijn state-of- the-art en worden vervaardigd volgens hedendaagse eisen en worden daarom regelmatig getest volgens de huidige normen.

Bovendien hoeft U nooit meer te slepen met grote en onhandige dozen. De box-series bevatten al onze producten.
Last but not least stellen we U onze Dirteeze reinigingsdoekjes voor.
Het assortiment industriële doekjes van Dirteeze is gebaseerd op passie. Deze producten zijn niet ontwikkeld om anderen te volgen. Ze lopen eerder voorop bij het ontwikkelen van de beste oplossingen voor het reinigen. Dirteeze doekjes zijn gemaakt van spunlace, een meer biologisch afbreekbaar alternatief voor de meer gangbare polypropyleendoekjes, met aanzienlijke voordelen bij het afvegen, absorptievermogen en reinigingskracht. Bijkomend voordeel is dat deze Dirteeze- doekjes uw handen niet alleen gereinigd, maar ook zacht en gehydrateerd laten aanvoelen EN dat ze zelfs op de meest gevoelige huidtypes geen allergische reacties veroorzaken.