Loyalty 2023

Beste klant,


De voorbije jaren zijn best pittig geweest, toch? Niet alleen liet de coronapandemie de wereld op zijn grondvesten daveren, ook brengt de oorlog tussen Rusland en Oekra├»ne heel wat (economische) instabiliteit en nieuwe uitdagingen met zich mee. 


Of dit ons angst aanjaagt? Eigenlijk niet. Uiteraard voelen we mee met de slachtoffers van deze onzekere tijden, maar tegelijkertijd voelen we een enorme warmte en samenhorigheid met onze klanten en partners. Bij Salco zijn wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact altijd kernwaarden geweest en het is dankzij de unieke band die we konden opbouwen met onze klanten en leveranciers dat we de toekomst vol vertrouwen tegemoet kijken. Wij zijn er immers van overtuigd dat we door allemaal samen te werken, deze uitdagende tijden moeiteloos doorstaan! 


Het lijkt ons dan ook niet meer dan normaal om even de tijd te nemen om u hiervoor te bedanken. Daarnaast kan u er niet alleen op rekenen dat wij ook in 2023 ons uiterste best zullen doen om u steeds de mooiste merken en fijnste acties voor te stellen, ook bieden we u opnieuw de kans om deel te nemen aan ons loyaltyprogramma. Met dit programma kan u aan de hand van aankopen bij Salco punten opsparen.


Wat u met deze punten kan doen? Dat is zoals steeds een verrassing. Wel kunnen we u verklappen dat de punten vanaf 1/2/2024 in te wisselen zullen zijn voor mooie geschenken of producten van onze deelnemende merken en trust us het zal de moeite waard zijn.


Zo gaat u te werk:


Stap 1: Ontdek de details over het puntensysteem in het reglement.


Stap 2: Stuur het inschrijvingsformulier ingevuld door naar marketing@salco.eu. 


Stap 3: Spaar tot 31/1/2024 zo veel mogelijk punten en geniet daarna van een mooi cadeau!


Wij kijken er alvast enorm naar uit om u te verwennen met heel wat interessante innovatieve producten en mooie promoties. Benieuwd? Hou dan zeker uw mailbox goed in het oog, want

elk kwartaal sturen we u een nieuwsbrief met absolute toppers.


Hopelijk tot snel, want samen maken we er een fantastisch jaar van!Met vriendelijke groet,


Erwin Takx 

Commercieel directeur