Salco Nieuws

Matador shop in shop

Ergonomie is een missie…


Nieuwe partners

Het bouwverlof is voorbij en onze batterijen zijn opgeladen na een deugddoende vakantie. Corona of niet, wij kijken uit naar een zonnig najaar boordevol (ver)bouwplannen.  Heeft u al bedacht met welke producten u uw winkel dit najaar een extra boost zal geven?

 

Wij doen alvast enkele suggesties, met onze 2 nieuwe partners !!!


Hultafors afbreekmessen

U kunt het iedere Scandinavische vakman vragen…  Als u op zoek bent naar functionaliteit, precisie en topprestaties, moet het Hultafors zijn.  Dit Zweeds merk staat garant voor geavanceerd handgereedschap voor de bouw en de industrie.  Ontwikkelen van nieuwe producten is wat hen drijft.  Als ze in een idee geloven, gaan ze er voor de volle 100% voor. Het resultaat: gereedschappen met de beste werking, betrouwbaarheid en precisie. Gereedschappen die klappen kunnen opvangen, duurzaam zijn, en -misschien wel het belangrijkst - die goed in uw hand liggen kortom gereedschappen waar u op kunt vertrouwen onder alle omstandigheden, iedere dag.  

 

Valli Zabban, roofing met een Italiaans tintje 

Valli Zabban heeft zich in Italië en wereldwijd aan de top van de civiele en infrastructurele bouwwereld gevestigd op het gebied van bitumineuze waterdichting. Al meer dan een kwart eeuw beschermen Valli Zabban's waterdichtingsmembranen daken, bruggen, viaducten, onderconstructies en alle andere civieltechnische werken tegen één element, het water, dat tot de meest voorkomende en tegelijkertijd absoluut de moeilijkst te bevatten is. Ook in dit geval is het succes te danken aan een voortdurend onderzoek, aan een absolute toewijding aan technologische innovatie en aan een totale kwaliteit die gegarandeerd is in de producten en in de diensten die aan de klanten worden aangeboden.

 

We zijn er van overtuigd dat ook deze merken een echte meerwaarde kunnen betekenen voor uw winkel!

 

Is uw interesse gewekt?  Contacteer ons gerust voor verdere informatie.

Durabase FGT - Wapenings- en ontkoppelingsmat van composiet.

Durabase FGT - Wapenings- en ontkoppelingsmat van composiet. 

Onze nieuwste partners !!!

Onze nieuwste partners !!!

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 12